Nieuwe website Centrum Jeugd & Gezin Den Haag

31 oktober 2022
Afbeelding van homepage nieuwe website Centrum Jeugd & Gezin Den Haag

Zie hier de nieuwe website van Centrum Jeugd & Gezin Den Haag! Hier vind je alles over gezondheid, opvoeden en opgroeien in Den Haag. Ieder gezin heeft andere vragen en wensen over opvoeding, omdat ieder kind en elke ouder anders is. Daarom is deze website uitgebreid met informatie over allerlei onderwerpen: van tips over huilbaby’s tot pubers en schermtijd. Zo blijft tijdens je afspraken bij het CJG meer tijd over voor vragen die extra aandacht nodig hebben.

Informatie per leeftijdsfase en per thema

Op deze site vind je veel informatie per leeftijdsfase van je kind en per thema, zoals slapen, gezondheid en voeding. Daarnaast is de zoekfunctie verbeterd. Zo kun je heel gericht zoeken naar informatie, passend bij de leeftijdsfase van het kind of de situatie. Ook kunnen anderstaligen de website lezen dankzij een Google Translate-functie.

Alle informatie op de website is betrouwbaar en gecheckt door zorgprofessionals. Ook wordt de website getest bij laaggeletterden en ouders met een andere culturele achtergrond.

Uitbreiding online hulp

Op deze website verwijzen we ook naar andere handige websites voor meer informatie of online hulp. Bijvoorbeeld naar de chatfunctie van JouwGGD, waar jongeren tussen de 12 en 23 jaar anoniem vragen kunnen stellen aan een jeugdverpleegkundige. Binnenkort komt daar de chatfunctie van de Groeigids bij, voor ouders van kinderen tussen de 0 en 12 jaar.