Aanmelden
Voor alle vragen over opgroeien en opvoeden
CJG Servicelijn : 0800 285 40 70
(gratis, ma-vr : 8.30-17.00u)


Voor elk kind

Gezond opvoeden en groeien? Belangrijk!

Centrum Jeugd en Gezin (CJG) voert de jeugdgezondheidszorg en de jeugdhulp uit voor gemeente Den Haag. In elk stadsdeel is een CJG te vinden waar ouders en kinderen terecht kunnen voor een gezondheidscheck, de vaccinaties en kleine of grote vragen over gezondheid, opvoeden en opgroeien. Het aanbod is vrijwillig en gratis.

Voor wie
Alle Haagse kinderen en jongeren van 0 tot 18 en hun ouders en opvoeders zijn welkom in het CJG. Spontaan binnenlopen kan altijd, maar we nodigen je ook regelmatig uit. Dat kan zijn voor de screeningen zoals de gehoortest, of de gezondheidsonderzoeken bij een arts of verpleegkundige. Alle kinderen worden uitgenodigd om deel te nemen aan het Rijksvaccinatieprogramma. We houden de zorg vanuit het CJG bij in het digitale dossier.

Kleine en grote vragen
Je kunt bij ons terecht met jouw vragen over de gezondheid van kinderen en jongeren. Bijvoorbeeld over de verzorging of opvoeding van je kind, peuteropvang, school en werk. Jongeren kunnen bij ons terecht met hun vragen over vrije tijd, een gezonde levensstijl, drank- en drugsgebruik, pesten, relaties en seksualiteit. Kortom: je kunt bij ons terecht met alles wat (aanstaande) ouders, kinderen en jongeren bezighoudt.

 

blokjes