Wat bieden wij?

Handen van de zwangere dame op haar buik

Kansrijke Start

De eerste 1000 dagen van je kind zijn heel belangrijk voor de rest van zijn leven. Het tellen van de eerste 1000 dagen begint zo’n 100 dagen voor de bevruchting. En het duurt tot de tweede verjaardag van je kindje. Tijdens de zwangerschap is het extra belangrijk om gezond te leven en genoeg te ontspannen. Dan krijgt je kind een goede basis.

Moeders Informeren Moeders

Als aanstaande moeder heb je andere moeders nodig. Bij Moeders Informeren Moeders brengen we je in contact met een andere moeder. Vaders zijn trouwens ook welkom! Daarvoor hebben we een aparte vadergroep.

Loket voor Jonge Moeders

Bij het Loket voor Jonge Moeders kan je tot en met je 27e vragen stellen over je zwangerschap en het ouderschap. Dit spreekuur is er natuurlijk ook voor jonge vaders. Bij het loket kan je langskomen met praktische vragen maar ook voor wat meer hulp. Natuurlijk ben je welkom samen met je kinderen, met je vader of moeder of met een vriendin! Je komt met het loket in contact door te appen naar 06 19 14 02 71.

Cursussen

Bekijk de cursussen.

Zwangerschapsgesprek

Heb je vragen tijdens je zwangerschap of kan je ergens hulp bij gebruiken? Bijvoorbeeld over een gezonde manier van leven of de voorbereiding op de komst van jouw baby? Dan kan je naar het zwangerschapsgesprek van het CJG.

Heb je vragen over het aanbod van het CJG? Neem dan contact met ons op.