Moeders Informeren Moeders (MIM)

     

Als (aanstaande) moeder heb je andere moeders nodig. Je wilt je ervaringen delen, je vragen stellen of gerustgesteld worden. Soms heb je geen of weinig andere moeders om je heen. Misschien heb je geen vrienden of familie met kinderen, of ben je nieuw in de stad of in het land. Ook kan het fijn zijn om iemand te spreken die iets verder van je af staat.

Bij Moeders Informeren Moeders zijn vrijwilligers, die zelf ook moeder zijn, aangesloten die jou graag bijstaan. Als je je aanmeldt komt één van onze vrijwilligers elke maand een keer bij je langs. Onze vrijwilligers spreken meer dan 40 verschillende talen. Je kan daarom meestal met een vrijwilliger in je moedertaal te spreken. Ook als dit niet de Nederlandse taal is.

Ook worden er ontmoetingsgroepen georganiseerd. Bij een ontmoetingsgroep kunnen moeders vaak in de eigen taal met andere moeders spreken. De kinderen kunnen met elkaar spelen.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons dan een e-mail.

Voor de Eritrese ontmoetingsgroep hebben wij helaas nog geen vrijwilliger die de groep kan en wil leiden. Helpen jullie mee zoeken?