Alles over coronavirus...

     

Ook in Den Haag zijn besmettingen bekend met het coronavirus (COVID-19). GGD Haaglanden onderzoekt de besmettingen en neemt maatregelen als dat nodig is. GGD Haaglanden trekt hierin op met gemeente Den Haag. Je vindt alle informatie over het coronavirus in Den Haag op de website van gemeente Den Haag en GGD Haaglanden.

Afspraak op het CJG?

RIVM adviseert om mensen die klachten hebben als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, om thuis te blijven. Geldt dat voor jou of een van jouw gezinsleden en heb je een afspraak met het CJG? Dan vragen wij je om de afspraak af te zeggen.

Op advies van RIVM hanteren we een deurbeleid. Dat betekent dat we checken op gezondheidsklachten. Zijn er klachten dan kunnen we je niet binnenlaten. We laten per kind 1 begeleider toe. Verder vragen je om je handen te desinfecteren bij binnenkomst.

Gezondheidsklachten?

De meeste patiënten met het coronavirus hebben koorts en luchtwegklachten. Denk aan hoesten, neusverkoudheid, keelpijn of longontsteking. Twijfel je of je corona hebt kijk op de website van Rijksoverheid. Heb je deze gezondheidsklachten? Neem dan telefonisch contact op met de huisarts, ga niet zomaar langs.