Supergirls

     

Iedere maandagmiddag. Maandag 19 september t/m maandag 31 oktober (m.u.v. de schoolvakanties) van 14:00 – 15:30 | Voor jeugdigen van 12 t/m 15 jaar.

In dit tijdperk met social media, camera’s op elke telefoon en influencers is het voor meiden nog lastiger geworden om hun eigen normen en waarden op het gebied van lichamelijkheid te ontwikkelen. Wat wil ik? Hoe wil ik dat? Wat is normaal en wat niet meer? Juist voor meiden is het extra belangrijk om stevig in je schoenen te staan om bewuste en eigen keuzes te maken op het gebied van relaties en seksualiteit. De training is dan ook geschikt voor meiden die moeite hebben met ‘nee’ zeggen, juist op het gebied van intimiteit, relaties en seksualiteit. Voor meiden die eigenheid willen ontwikkelen en met een zelfvertrouwen in de wereld willen staan.

In deze training is er aandacht voor de eigenheid en het zelfvertrouwen van de meiden. We versterken vaardigheden op het gebied van grenzen voelen en aangeven op een assertieve manier. Tevens leren de meiden hun eigen kwaliteiten beter kennen en vooral in te zetten in dagelijkse situaties.

Kijk voor meer informatie bij Cursussen.