Week van de Opvoeding met thema Trots!

     

Vaste prik: ieder jaar organiseren we in de eerste week van oktober de Week van de Opvoeding. Dit jaar heeft de Week van de Opvoeding het thema Trots! De week vindt plaats van maandag 5 oktober tot en met zondag 11 oktober.

Thema Trots!

Dat de Week van de Opvoeding het thema Trots! heeft is niet zo gek. Juist nu corona ons leven beheerst, hebben ouders laten zien hoe sterk zij zijn. Het combineren van het huishouden, werk, opvang en onderwijs is niet niks. Dat is een megaprestatie waar je inderdaad trots op mag zijn. Ook als het soms wat minder soepeltjes verliep. Bijvoorbeeld omdat de spanningen opliepen of gewoon omdat het even niet lukte.

Wij weten als geen ander hoe ingewikkeld het kan zijn. Maar ook hoe veerkrachtig ouders eigenlijk zijn. Daarom ligt er vanaf de Week van de Opvoeding (5 oktober) een leuk inspiratieboekje voor jou klaar. Dit boekje is gemaakt voor alle moeders die doorzetten en alle vaders die volhouden. Het is een uitgave voor de Week van de Opvoeding. En een cadeautje van ons voor jou. Gewoon omdat je het verdiend hebt.

Programma Week van de Opvoeding

Speciaal voor de Week van de Opvoeding organiseren wij twee webinars.

  1. Alle ballen in de lucht: Hoe dan?! Aan het einde van dit webinar weet je hoe je meer gedaan krijgt op een dag. Hierdoor wordt het wél mogelijk om tijd vrij te maken voor jezelf. En je kan omgaan met onverwachte zaken. Het webinar is op 12 oktober om 20.00 uur en duurt ongeveer een uur.
  2. Welkom in Puberland. Tijdens dit webinar krijg je zicht op wat er in de puberteit gebeurt. En waarom dat gebeurt. Ook bespreken we hoe je er als ouder voor je puber kan zijn. Het webinar is op 15 oktober om 20.00 uur en duurt ongeveer een uur.