Week van de Opvoeding 2021

Vertel eens...

     

Van 4 tot en met 10 oktober organiseert het Nederlands Jeugdinstituut de Week van de Opvoeding. Dit jaar is het thema voor de Week: Vertel eens… De Week draait om ontmoeting en het uitwisselen van kennis met, voor en door ouders, medeopvoeders en deskundigen. Vertel eens… Doe je mee?

Inspiratieboekje 

Zoals je van ons gewend bent ligt er in de Week van de Opvoeding een nieuw inspiratieboekje van Family Factory voor je klaar. Het Inspiratieboekje gaat dit jaar over verhalen vertellen en tradities bouwen. Net als Family Factory geloven wij in vertellen. En in luisteren. Gesprekken over leuke en lastige dingen. Omdat je elkaar door verhalen beter leert begrijpen. Heb je die ervaring ook? Het boekje ligt vanaf nu op het CJG voor jou klaar.

Korte lunchbijeenkomsten voor ouders en deskundigen

Het NJi organiseert elke werkdag van 12.00 tot 12.15 uur een lunchbijeenkomst. Deze zijn te volgen via Zoom. Centraal staat de vraag Hoe gaat het met ouders. Deelnemen kan via Zoom. Deze link is op 4 tot en met 8 oktober elke dag vanaf 11.55 uur te bereiken. Om 12.00 uur stipt start de sessie.

Puberpraat met Anne & Marjan. 

Na de Week van de Opvoeding gaan we gewoon door. Anne & Marjan nodigen je graag uit voor een online meeting op dinsdag 12 oktober tussen 12:00 en 13:00 met het thema Puberpraat.

Je kind begint met puberen en verandert in iemand die je soms niet herkent. Jullie zijn in een andere fase terechtgekomen en dat kan veel vragen  oproepen. In deze online bijeenkomst besteden wij aandacht aan de veranderingen in het puberbrein en aan de vragen die jullie nu hebben. Meld je voor 8 oktober aan bij marjan.flentge@denhaag.nl. Op 11 oktober ontvang je een bevestiging en toegangslink.