Gratis webinar Communiceren met kinderen

Voor ouders van 0-12 jarigen

     

Een vol leven, je smartphone die om aandacht schreeuwt en herrie in huis… Soms loopt je hoofd over en blijft er maar een half oor over voor je kind(-eren). Terwijl jouw aandacht juist zo belangrijk is. Hoe communiceer je met ‘hart en ziel’ met je kind? Wat vind je belangrijk in de opvoeding van je kind? En hoe werk je aan het versterken van de deze band? Dat en meer bespreken we in een gratis webinar onder leiding van Danielle Bakker op 2 november. Doe je mee?

Over de webinar

Het wordt een webinar boordevol slimme en nuttige tips en ideeën. Er is veel tijd om met andere ouders tips en ervaringen uit te wisselen. Bovendien kun je de leukste ideeën op de kop tikken voor dingen die je samen met je zoon of dochter kunt doen.

Wie verzorgt deze webinar?

De webinar wordt je aangeboden door CJG Den Haag en De Family Factory. Je kent De Family Factory van de leuke inspiratieboekjes op het CJG.

De webinar wordt begeleid door Danielle Bakker. In het dagelijks leven begeleidt Danielle kinderen, jongeren en ouders in individuele trajecten en in groepsverband. Danielle is KIES-Coach en begeleidt veel kinderen en gezinnen in het omgaan met rouw en verlies. Bij De Family Factory heeft Danielle al diverse workshops verzorgd voor grotere en kleinere groepen.