Ervaring met de aanvraag voor jeugdhulp?

Deel jouw ervaring en help ons en andere ouders verder

     

Voor ouders die een beroep doen op jeugdhulp is het belangrijk dat zij direct goed geholpen worden. Onder direct goed verstaan we dat de hulp passend  en snel beschikbaar is. Gemeente  Den Haag onderzoekt nu wat de ervaringen en wensen van ouders zijn. Alleen zo kunnen we het proces van aanmelden verbeteren. Voor dit onderzoek zoeken wij ouders die hun ervaring willen delen. Heb jij ervaring met de aanmelding en de toegang via het Centrum Jeugd en Gezin? Dan horen wij graag wat jouw ervaringen zijn.

Help ons verbeteren
Heb jij een aanvraag gedaan voor jeugdhulp via CJG Den Haag? Zie jij mogelijkheden om de aanmelding te verbeteren? Dan zijn wij naar jou op zoek. Meld je aan via JMOmanagementsecretariaat@denhaag.nl. Vermeld daarbij wanneer je beschikbaar bent en hoe wij jou kunnen bereiken. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een interview in te plannen. De interviews worden tussen 12 en 26 mei afgenomen, deze zullen ongeveer 60 minuten duren. Het afnemen van de interviews willen wij doen via beeldbellen.

Belangrijk om te weten

We gebruiken de informatie die je met ons deelt alleen om het proces van aanmelden te verbeteren. Deelname aan dit onderzoek staat dus los van de hulp die je (mogelijk) van ons ontvangt. De informatie die we van jou krijgen wordt anoniem verwerkt en heeft geen gevolgen voor de verdere dienstverlening.