CJG in coronatijd: huidige maatregelen

     

We houden het coronavirus scherp in de gaten in Nederland. Een intelligente lockdown is nu niet meer nodig. We zijn over op ruimte met regels. Ook het CJG houdt zich aan deze regels. Hierdoor is onze dienstverlening op een aantal punten aangepast.

Ruimte met regels

De zorgverlening van CJG Den Haag is bijna weer zoals je van ons gewend was voor de coronamaatregelen. Om alle Haagse gezinnen de zorg te geven die zij nodig hebben, werken we alleen op afspraak. De inloopspreekuren gaan dus niet door. Alleen zo zorgen we dat bezoekers 1,5 meter afstand kunnen houden. Voor jouw veiligheid geldt daarnaast een deurbeleid.

Afspraak op het CJG?

Wij adviseren je om jouw afspraak te verzetten als:

  • jij of iemand in jouw gezin gezondheidsklachten heeft. Zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Is jouw kind jonger dan 6 jaar en heeft het last van chronische neusverkoudheid? Dan kan de afspraak gewoon doorgaan.
  • je in een gebied bent geweest dat kleurcode oranje heeft gekregen.

Geen afspraak, wel vragen?

Bel of mail ons even als je vragen hebt. Onze deskundigen beantwoorden jouw vraag graag. En is het belangrijk dat we jou zien? Dan nodigen wij jou uit voor een afspraak. Dit geldt ook voor de afspraken met andere deskundigen van CJG Den Haag. Bijvoorbeeld de gezinscoaches, lactatiekundigen en deskundigen van het Opvoedsteunpunt.